Bloc en directe: segueix la nostra cobertura de l'esdeveniment Tesla Semi aquí mateix

Tesla presentarà el seu nou camió elèctric aquest vespre. L'esdeveniment comença a les 20:00 PT (23:00 ET - 4:00 UTC) i tindrem una cobertura detallada de tot el que Tesla anunciï. A continuació, visiteu el nostre bloc en directe complet de l'esdeveniment... Elon Musk, CEO de Tesla, ha establert altes expectatives per a la presentació...

Tesla porta a producció un semi-camió elèctric en una versió de fosa a pressió

Se suposa que Tesla portarà a la producció el seu camió semi elèctric, el Tesla Semi, aquest any. Mentre encara estem esperant una actualització al respecte, Tesla porta a producció una versió del camió: un Tesla Semi. Tesla descriu el producte al seu lloc web: El model a escala de Tesla Semi Diecast es va encarregar oficialment...

La indústria dels camions ha d'adoptar la propulsió elèctrica ràpidament o fer front a l'obsolescència

Si bé els cotxes elèctrics han format part de la indústria de l'automòbil des dels seus inicis, només ara comencen a transformar realment la indústria i s'espera que la dominen durant les properes dècades. És probable que les coses es moguin molt més ràpidament a la indústria del transport de camions ara que els vehicles elèctrics han madurat i si el llegat...

Diverses empreses més confirmen les comandes de camions Tesla Semi elèctrics

Menys d'una setmana després que Tesla va llançar el seu programa de camions pesats totalment elèctrics, la llista d'empreses que fan comandes de Tesla Semi està creixent ràpidament. L'endemà de l'esdeveniment, Walmart i Loblaws van anunciar ràpidament que van fer comandes de 40 camions Tesla Semi entre tots dos. Ara, JK Moving Services, el més gran...